Beneficiile imediate ale antrenamentelor online

Dacă te-ai ridicat de pe scaunul de la biroul de acasă și ai simțit că spatele tău nu ține pasul tine, înseamnă că te încadrezi în cei
80% dintre oameni care au nevoie de exerciții posturale sau de stretching.

Știm, vei spune că nu ai timp, că traficul până la sală este infernal, că trebuie să ajungi repede acasă și că antrenamentul este un lux pe care nu ți-l permiți.

Dar dacă niciuna dintre aceste scuze nu ar exista? Dacă exercițiile online ar fi o metodă pentru ca tu să scapi de dureri, de disconfort și să ai corpul pe care ți l-ai dorit dintotdeauna?

Antrenamentele de acasă nu sunt o noutate. Ele sunt pe piață de foarte mult timp, dar le lipsește un singur lucru. Nu reușesc să te motiveze să deschizi laptopul și să începi să transpiri.

Canapeaua și chips-urile sunt mai aproape și, oricum, nu ai cum să faci ce fac alții asistați de un trainer. Dar dacă nici scuza asta nu ar mai fi valabilă? Dacă atunci când deschizi laptopul vezi un antrenor care este acolo pentru tine, care îți arată cum să faci exercițiile și unde greșești.

Cum ar fi să faci parte dintr-o sală, fără să fii la sală? WellUp a luat ființă din nevoia voastră de a scăpa de scuze. Dacă nu te-am convins încă să faci antrenamente online, îți lăsăm, mai jos, alte motive pentru care tu să alegi un antrenament online.

TE POȚI CONECTA DE ORIUNDE ȘI DE PE ORICE DISPOZITIV.

În funcție de preferință și de posibilități, antrenamentele se pot desfășura pe orice platformă. Există totuși un necesar esențial și anume conexiunea la internet. Dar în 2022, asta nu ar trebui să mai fie o problemă.

COSTURI MAI MICI.

Odată cu pandemia, mulți dintre noi au fost nevoiți să-și ajusteze cheltuielile. Dar asta nu înseamnă că trebuie să renunțăm la ceea ce ne face mai sănătoși și mai fericiți. Așadar, antrenamentele online, au avantajul că te poți antrena din confortul propriei locuințe (sau de unde vrei tu de fapt) și economisești bani pentru că nu mai trebuie să plătești abonamente la sală.

TE ANTRENEZI ÎN FUNCȚIE DE PROGRAMUL TĂU.

Poate în perioada asta lucrezi de acasă. Cu atât mai mult, vei putea să stabilești când anume să te antrenezi- dimineața, seara,
în pauza de prânz. Pe lângă antrenamentul uzual, îți recomandăm să optezi și pentru exerciții de postură. De multe ori petrecem mult prea mult timp în fața ecranelor și lucrul acesta înseamnă aproape întotdeauna si deficiențe posturale.

TE ANTRENEZI SINGUR SAU ÎMPREUNĂ CU OAMENI APROPIAȚI ȚIE

Orice om care pornește pe drumul unei vieți mai sănătoase este de admirat, dar nu orice om se simte în largul lui într-o sală aglomerată, unde pot exista priviri indiscrete.

EVIȚI ACCIDENTĂRILE ȘI AI CELE MAI BUNE REZULTATE.

Importanța executării corecte a exercițiilor nu trebuie minimizată, la fel și riscul de a te accidenta. Dar cel mai important dintre avantaje rămâne rezultatul final. Rezultatele pot fi obținute de oriunde. Constanța este cheia succesului.

Vrei să fii la curent cu programul antrenamentelor?

Sau vrei să prinzi ofertele la cele mai noi produse de nutriție? Intră în comunitatea WellUp cu un singur click.