CONSULTANȚĂ Nutrițională

Mâncarea poate fi o sursă de energie. WellUp îți oferă un specialist care te învață și te ajută să slăbești sau să te menții în cea mai bună formă a ta

Tarife

consultanta nutriitionala

descriere

ArrowWellUp

Ceea ce mânci definește starea de sănătate și energia pe care o ai. Energia și optimismul sunt factori care pot fi creați de tine, dacă optezi pentru un program de alimentație care să îți ofere toate beneficiile sale. 

Nutriția este un domeniu foarte vast, iar tu ai nevoie de îndrumarea unui specialist, care să îți analizeze obiceiurile de consum și problemele fizice cu care te confrunți pentru a-ți oferi un plan alimentar care să funcționeze.

Combinată cu sportul, alimentația te va ajuta să ai un corp mai bine conturat, să scapi de celulită, grăsime în exces și să îi oferi organismului tău nutrimenții de care are nevoie pentru a produce energie.

Consilierea nutrițională este adresată persoanelor care vor să slăbească, dar și sportivilor, copiilor și celor care vor să ofere o energie suplimentară rutinei sportive.

Planul alimentar oferit de Cornel Moca te ajută să:

  • mânânci corect fără șă îți fie foame tot timpul
  • slăbești treptat, fără să pierzi din masa musculară
  • obții vitaminele necesare în funcție de sezon
  • îți placă mâncarea, dacă faci asocieri creative
  • mănânci ce îți face bine, chiar dacă ești la restaurant sau în vizită

 

Specialistul tău în nutriție te va ajuta să îți setezi obiectivele și să le atingi.

Încă din prima ședință vei avea:

Vei primi planul alimentar personalizat, pe email, în maxim 3 zile lucrătoare de la momentul primei consultații.

Planul tău de nutriție este creat în trei etape: etapa setării, etapa monitorizării și etapa evaluării rezultatelor și durează 4 săptămâni.

În cea de-a doua etapă, specialistul va urmări:

În cea de-a treia etapă se vor evalua rezultatele din prima lună de program. Specialistul va urnări:

După prima lună, vei primi recomandări pentru menținerea greutății sau vei putea stabili o nouă ședință pentru monitorizarea planului tău, dacă acesta este creat pentru o perioadă mai lungă de timp. Consultația de evaluare este destinată celor care au urmat pașii din primele două etape.
consultanta nutriitionala 2
Cornel Moca

Cornel Moca

Nutriție

Specialistul wellup

Cornel Moca este specialistul tău în nutriție, alături de care vei putea obține rezultate vizibile, fără sacrificii sau înfometare. Cu o experiență de peste 15 ani de activitate în domeniul sportului și nutriției, Cornel a ajutat mii de persoane să atingă si să mențină greutatea dorită. 

Experiența sa de specialist în domeniul nutriției este completată de cursurile Școlii de Nutriție și Fitness Scandinavia, în urma căreia a obținut acreditarea de tehnician nutriționist.

Cornel nu crede în diete restrictive și susține alimentația sănătoasă și echilibrată ca stil de viață.
Dacă vrei să înveți cum să mănânci bine și gustos fără teama kilogramelor în plus, Cornel este expertul care te poate ajuta la fiecare pas al călătoriei către noul tu.

Vei învăța ce să mănânci în funcție de preferințele tale alimentare pentru că orice plan alimentar conceput de Cornel are la bază exact ceea ce îi vei spune tu că îți place să mănânci astfel încât alimentația ta să ajungă  într-o nouă etapă: aceea de alimentație echilibrată ca obicei zilnic și de durată, care te va ajuta să-ți atingi și să menții rezultatele.

Cu ajutorul lui Cornel vei putea să cunoști o nouă stare de energie și de stare de bine, fără să te înfometezi și fără să cunoști sentimente de frustrare.

PROGRAMEAZĂ-TE