CONSULTANȚĂ PSIHOLOGICĂ

psiholog

descriere

ArrowWellUp

Motivele care ne împiedică să fim în cea mai bună formă fizică sau psihică pot fi depășite cu ajutorul psihoterapiei. Alături de un specialist vei putea identifica mecanismele care stau la baza acțiunilor care îți sabotează încrederea de sine și motivația de a atinge obiective.

În cadrul ședinței de psihoterapie, vei fi ghidat să interpretezi istoricul personal și mecanismele care te-au adus în acest punct. Alături de psihoterapeut, le vei putea schimba și rescrie scenariul viitorului tău.

Obiectivele psihoterapiei sunt identificarea problemelor și crearea unui plan concret pentru rezolvarea lor. Numărul de ședințe poate fi ajustat în funcție de timpul necesar pentru rezolvarea problemelor pentru care a început consultația.

Psihoterapeutul va identifica istoricul pacientului, a problemelor emoționale și de sănătate. În primele ședințe, psihoterapeutul discută cu pacientul despre problemele de familie sau cele de serviciu și înțelege contextul care frânează procesul de atingere a obiectivelor.

Cel mai întâlnit simptom este lipsa de energie manifestată sub forma unei tristeți. Oboseala îl împiedică pe pacient să facă sport, dar poate fi combătută cu ajutorul consilierii oferite de psihoterapeut.

Următorul pas este realizarea unui plan de consultații cu obiective terapeutice pe care pacientul le stabilește cu psihoterapeutul. Vor fi găsite metode practice pentru depășirea fricilor, a temerilor și a barierelor care ne împiedică să ne bucurăm pe deplin de viață.

consultanța include

psiholog2
Catalin Lacusta

Lăcustă Cătălin

Psiholog

Psihoterapeutul Wellup

Cătălin Lăcustă are o experiență de peste 6 ani în domeniul psihologiei cognitiv comportamentale. Este licențiat în psihologia familiei și are un master de psihologie sportivă. Abordarea sa este una pragmatică: identifică problemele și găsește împreună cu pacientul soluțiile potrivite pentru rezolvarea acestora.

Alături de pacienții săi, Cătălin dezvoltă motivația pentru ducerea la îndeplinire a planurilor personale, inclusiv pentru încurajarea activității sportive. Lucrul cu pacienții include și îndemnul de a avea o viață activă, întrucât stima de sine este generată și de tonusul fizic, un stil de viață dinamic și o gândire pozitivă.

Cătălin Lăcustă este psiholog clinician înregistrat la Colegiul Psihologilor.

  • Licențiat în Psihologie
  • Master în Psihologie Sportivă,
  • Formare cognitiv-comportamentală

PROGRAMEAZĂ-TE