Consultanță în proceduri dermatologice

consultanta dermatologica 1

descriere

ArrowWellUp

Apelează la un specialist pentru a lua cele mai bune decizii legate de diagnosticarea și tratamentul diverselor afecțiuni dermatologice. 

Dr. Andreea Matei te va ajuta să identifici problemele cu care te confrunți și vei beneficia de recomandări pentru întreținerea, protecția și tratamentul pielii. 

Pe parcursul consultanței vei putea compara sau valida un diagnostic preexistent sau vei obține o opinie specializată în privința procedurilor estetice pe care dorești să le urmezi.

consultanța include

consultanta dermatologica 2
Dr. Andreea Matei

DR. ANDREEA MATEI

Dermatologie

descriere medic

Andreea Matei este absolvent al Facultăţii de Medicină din cadrul UMF “Carol Davila” București și medic rezident anul al-V-lea în cadrul secției Dermatologie I al Spitalului Clinic Colentina, București.
Dr. Andreea Matei își continuă activitatea universitară ca doctorand și asistent universitar asociat catedrei de Fiziologie UMF “Carol Davila” București.

Membră a Academiei Europene de Dermatologie şi Venerologie (EADV), a Colegiului Medicilor din România (CMR) și a Societăţii Române de Dermato-venerologie (SRD).

Oferă consultanță privată în cadrul clinicii Skinmed Clinic.

Dr. Andreea Matei își continuă activitatea universitară ca doctorand și asistent universitar Fiziologie I în cadrul UMF “Carol Davila” și este membru al Academiei Europene de Dermatologie şi Venerologie (EADV), al Colegiului Medicilor din România și al Societăţii Române de Dermato-venerologie.Dr. Andreea Matei își continuă activitatea universitară ca doctorand și asistent universitar Fiziologie I în cadrul UMF “Carol Davila”.

PROGRAMEAZĂ-TE