Mutăm sala de
sport la tine acasă!

Beneficiile imediate aleantrenamentelor online

Platformă de sport

ArrowWellUp

WellUp este locul în care găsești toate resursele de care ai nevoie pentru a-ți redefini corpul. Vei obține rezultatele pe care le aștepți prin antrenamente periodice, consultații cu specialiști și programe de corectură posturală. Cu un singur click ai acces nelimitat la antrenamente în sala ta virtuală, eliminând orele petrecute în trafic.

WellUp îți oferă posibilitatea de alege tipul de antrenament, trainerul preferat și orele potrivite pentru programul tău. Echipa noastră de antrenori certificați, cu experiență, te va ajuta să reintri în formă, oriunde ai fi. Sala ta online este, acum, aici, pe telefon sau laptop. 

Misiunea noastră

WellUp îți oferă posibilitatea de alege tipul de antrenament, trainerul preferat și orele potrivite pentru programul tău. Echipa noastră de antrenori certificați, cu experiență, te va ajuta să reintri în formă, oriunde ai fi. Sala ta online este, acum, aici, pe telefon sau laptop. 

Alături de noi vei desființa barierele care te-au împiedicat până acum să faci sport.

  • Gata cu orele în trafic
  • Gata cu teama de a merge la sală alături de alți oameni
  • Gata cu scuzele

WellUp este un proiect dezvoltat de un specialist în sport și nutriție, care cunoaște provocările fizice și psihice ale celor care cu care a lucrat în ultimii 15 ani. Cornel Moca, livrează programe de fitness pentru corporații, vedete și oameni care vor să aibă un stil de viață sănătos dar nu au timpul necesar pentru a merge a sală. Feedback-ul lor constant l-a determinat să ia toate barierele care stau în calea unui stil de viață sănătos și să le dărâme cu ajutorul unei singure platforme flexible și eficiente, creată pentru tine.

sănătate accesibilă

ArrowWellUp

Viziunea 360 grade a sportului i-a permis fondatorului WellUp să găsească cele mai bune soluții pentru oamenii care vor își construiască și să își păstreze tonusul și energia. Știind că motivația pentru respectarea programului de sport poate fi și una fizică sau psihologică, platforma oferă sfaturile unor specialiști în domeniul medical, nutriție sau psihologie.

WellUp îți oferă acel “de luni” chiar azi! Este suficient să intri, să faci cont și să alegi abonamentul potrivit.

Poți opta pentru clase live sau antrenamente personale.

Poți alege ora și instructorul.

În clasele live poți pune întrebări și vei fi monitorizat de antrenorul tău pentru a realiza exercițiile corect și eficient. Corectarea posturală, îmbunătățirea mișcărilor în timpul antrenamentelor sunt elemente cheie în rezultatele programului tău, pe care WellUp ți le oferă, cu un singur click.

WellUp nu este doar o platformă de sport acasă, ea îți aduce instructor cu experiență la tine la tine în sufragerie, fără costuri suplimentare și fără efort.

Pentru a intra în comunitatea WellUp ai nevoie doar de conexiune la Internet și voința de a avea un corp sănătos. 

yoga min

SETEAZĂ RUTINA PENTRU SPORT

ArrowWellUp

Toate aceste scuze dispar

Toate aceste scuze dispar în momentul în care ai accesat platforma WellUp. 

Alături de noi vei accesa toate resursele pentru a-ți redefini rutina zilnică.

ACUM VEI PUTEA SĂ:

ArrowWellUp
Artboard 112

Faci antrenamentele de oriunde

Chiar și când ești plecat din țară sau din oraș. Poți să le faci în parc sau pe balcon. Singura condiție pe care o punem este să ai acces la Internet

Artboard 112

Scutești orele petrecute în trafic.

Ca să mergi la sală trebuie să te muți în altă camera. Poate nici măcar atât.

Artboard 112

Te antrenezi fără accesorii sofisticate.

Majoritatea antrenamentelor WellUp sunt concepute să lucrezi cu greutatea propriului corp. Ceea se este mei dificl decât ai crede! Dacă totuși vrei să îți cumperi greutăți sau saltea pentru Yoga, dă un click pe Eshop. Îți poți face oricând upgrade pe sala ta de acasă.

Artboard 112

Ai propriul program alimentar

Ai propriul program alimentar, creat de un nutriționist. Parte din evoluția ta spre sănătate este și grija pe care o alocăm pentru ca tu să fii susținut în eforturile pe care le depui. Echipa de antrenori și specialiști re va însoți în această călătorie spre atingerea obiectivelor tale.

Artboard 112

Obții un diagnostic clar

Obții un diagnostic clar al potențialelor afecțiuni care te pot împiedica să faci sport dar și un tratament pentru acestea.

Artboard 112

Dobori obstacolele psihologice

Dobori obstacolele psihologice care stau în calea sănătății tale. Psihologul WellUp te va ajuta să înțelegi care sunt mecanismele prin care îți sabotezi comportamentele sănătoase. Vei găsi motivația pentru a respecta rutiona sănătoasă a organismului tău.

Artboard 112

Ai antrenemente personale, doar tu cu instructorul tău

Instructorii claselor de grup sunt disponibili și pentru antrenamente 1:1. Trebuie doar să alegi ce abonament ți se potrivește.

Artboard 112

Faci sport fără echipament special.

La tine acasă nu vede nimeni dacă ai echipament sportiv de ultimă generație

ÎNSCRIE-TE

ArrowWellUp

Acum știi că nimic nu poate sta în calea revoluției sănătății tale.
Nici măcar tu

Înscriete-te la unul dintre programele WellUp și fă primul pas în a deveni o persoană sănătoasă, active și plină de energie!

hai să ne cunoaștem

Lasă-ne adresa ta și îți trimitem cele mai noi vești despre sala ta online.