Family Fitness

Sportul poate fi o activitate amuzantă în familie. Tu și copilul tău vă veți distra, în timp ce mușchii lucrează și spatele se îndreaptă.

familiy fitness 1

descriere

ArrowWellUp

Rutina sportului va fi darul pe care i-l oferi copilului tău încă de când este mic. Acest antrenament unic îți va oferi posibilitatea să petreci timp de calitate cu cei mici, iar tu vei face sport fără să te simți vinovat că nu ești alături de ei. Family Fitness este un program creat special pentru familiile ocupate, care vor să facă din sport o activitate comună, plăcută pentru întreaga familie.

Acest program este create pentru copii cu vârsta recomandată între 4 și 12 ani.

Împreună, vom face exerciții de încălzire, stretching, creșterea mobilității, postură și mărirea tonusului muscular.
Antrenamentul în doi poate fi o sursă de distracție pentru copil și pentru tine, iar efectele lui sunt vizibile la scurt timp după ce vei începe acest antrenament. Cu ajutorul antrenorului tău, vei primi explicații ușoare despre mișcările pe care trebuie să le faci și vei fi corectat dacă nu reușești să le execuți corect.

Împreună, veți cunoaște și alte familii care participă la antrenament și veți putea să îi oferiți un model al stilului de viață activ, pe care doriți să îl urmeze.

Family Fitness va corecta postura copilului dar și a ta, prin exerciții ușoare. Tu vei putea să îți reduci durerile de spate provocate de stilul sedentar de viață sau orele de stat la birou, iar cel mic va evita eventuale afecțiuni ale coloanei, des întâlnite în această etapă de creștere.

familiy fitness 2

BENEFICII

ArrowWellUp

După primele sesiuni de antrenament vei vedea primele rezultate.

Fă cunoștință cu trainerii WellUp! 

ArrowWellUp

Au pregătit pentru tine programe de antrenament care te vor ajuta să intri în formă, să te menții sau să devii un fitness addict.

Indiferent de nivelul de antrenament, instructorul îți va monitoriza evoluția și te va îndruma în clasele live.

 Trainerii noștri certificați au sute de ore de experiență în domeniu și te vor ajuta să treci peste barierele pe care ți le-ai pus până acum în atingerea obiectivului tău – să arăți și să te simți bine!

Untitled 3
iulia3

IULIA AL MANDHARI

Personal trainer

rezervĂ acum

ArrowWellUp

Locurile sunt limitate!

În contul tău WellUp vei avea acces la programul claselor, tipurile de abonamente și produsele cumpărate din platformă.

Ce mai aștepți? Hai la sală!

TE-AM CONVINS?

Înscrie-te acum la clasele de Family Fitness

Vezi și alte antrenamente