Functional Training

Functional training este un antrenament simplu, menit să te pregătească pentru activitățile de zi cu zi.

postural min

descriere

ArrowWellUp

Denumit și fitness funcțional, acesta constă în mișcări care includ mișcări
repetate, pornind de la genunchi, șolduri, coloană vertebrală, până la coate și încheieturi. Făcute în mod repetat, sub coordonarea trainerului, acestea contribuie la o rezistență crescută la efort. 

Functional training este recomandat persoanelor sedentare, care abia încep programul de fitness dar și celor care au probleme posturale incipiente.

Un antrenament funcțional întărește musculatura și pregătește
corpul pentru activitatea zilnică, oferind mai multă rezistență și
flexibilitate.

PLAN DE
ANTRENAMENT

ArrowWellUp

Popularitatea Functional training a crescut în ultimii ani, datorită introducerii sale în pachetele de sănătate oferite de companii angajaților. Creșterea mobilității după un număr mare de ore petrecute la birou este un subiect pe care echipa WellUp îl consideră prioritar, de aceea, am creat acest antrenament care să răspundă unor nevoi actuale și urgente.

Un antrenament funcțional este format din serii de exerciții, cum ar fi genuflexiuni, fandări și îndreptări. În mod obișnuit imită tiparele de mișcare de zi cu zi – cum ar fi trasul, împinsul, ghemuirea, rotirea.

Antrenamentul funcțional îmbunătățește capacitatea corpului de a lucra eficient ca un tot unitar. 

De asemenea, îmbunătățește coordonarea, echilibrul și legătura dintre minte și corp, ceea ce vă va ajuta să evitați accidentările. Exercițiile funcționale ajută la menținerea articulațiilor active și stabile.

REZULTATE RAPIDE

ArrowWellUp

Mișcarea corpului într-un mod care implică mai multe grupuri musculare simultan necesită un anumit nivel de coordonare, concentrare și forță a corpului, motiv pentru care mișcările compuse sunt recomandate pentru a crește rezistența și stabilitatea acestuia.

Cu cât te antrenezi mai mult funcțional, cu atât vei deveni mai bun la antrenarea întregului corp ca pe un singur sistem.

Gym copy min

traineri

ArrowWellUp

Au pregătit pentru tine programe de antrenament care te vor ajuta să intri în formă, să te menții sau să devii un fitness addict.

Indiferent de nivelul de antrenament, instructorul îți va monitoriza evoluția și te va îndruma în clasele live.

Trainerii noștri certificați au sute de ore de experiență în domeniu și te vor ajuta să treci peste barierele pe care ți le-ai pus până acum în atingerea obiectivului tău – să arăți și să te simți bine!

Untitled 3

rezervĂ acuM

ArrowWellUp

Locurile sunt limitate!

În contul tău WellUp vei avea acces la programul claselor, tipurile de abonamente și produsele cumpărate din platformă.

Ce mai aștepți? Hai la sală!

Vezi și alte antrenamente