Kinetoterapie

Durerile de spate sau articulare nu trebuie să te împiedice să faci sport. Kinetoterapia te ajută să ameliorezi durerile prin mișcare, să crești mobilitatea articulațiilor și să îmbunătățești postura.
personal training min

descriere

ArrowWellUp

Transformă durerea articulară și osoasă în motivul pentru care să faci sport, cu ajutorul beneficiilor kinetoterapiei! Antrenamentul WellUp îți oferă posibilitatea să faci sport de recuperare la tine acasă, fără deplasări inutile. Antrenorul te învăță să identifici corect problemele care îți limitează mobilitatea și să găsești soluții practice, pentru a include în stilul tău de viață mișcări care să îți reducă durerea.

Programul ți se potrivește dacă ești o persoană activă care încearcă să se recupereze după o perioadă în care activitatea a fost limitată, dacă simți că stilul de viață sedentar îți afectează starea fizică sau dacă ai dureri ale sistemului osos.
În prima ședință vei face cunoștință cu antrenorul și vei discuta despre problemele care te-au adus în acest punct. Împreună, veți întocmi un plan de creștere a capacității de mișcare și de eliminare a presiunii osoase care cauzează durere.

Pe baza istoricului medical, specialistul analizează starea ta fizică, simptomele pe care le ai și evoluția durerilor. După ce înțelege problemele care te împiedică te miști în voie și capacitatea ta de locomoție, creează un program personalizat de exerciții.

Acesta poate include gimnastică recuperatorie și exerciții ușoare, care îți vor corecta postura și te vor ajuta să reduci durerile provocate de stilul sedentar de viață sau orele de stat la birou sau de eventuale afecțiuni ale coloanei. Vei face exerciții de încălzire, pentru reducerea imediată a durerii, pentru creșterea mobilității și a tonusului muscular.

hiit min

BENEFICII

ArrowWellUp
După primele sesiuni de antrenament vei vedea primele rezultate:

traineri

ArrowWellUp

Au pregătit pentru tine programe de antrenament care te vor ajuta să intri în formă, să te menții sau să devii un fitness addict.

Indiferent de nivelul de antrenament, instructorul îți va monitoriza evoluția și te va îndruma în clasele live.

Trainerii noștri certificați au sute de ore de experiență în domeniu și te vor ajuta să treci peste barierele pe care ți le-ai pus până acum în atingerea obiectivului tău – să arăți și să te simți bine!

Untitled 3
cornel-moca2

CORNEL MOCA

specialist sportiv & nutriție

horia costan

HORIA TEODOR COSTAN

Fizioterapeut

Adrian-Dumitrascu2

ADRIAN DUMITRAȘCU

Personal trainer

cornel moca

Cornel Moca

specialist sportiv & nutriție

horia costan

Horia Teodor Costan

Fizioterapeut

Adrian Dumitrascu

Adrian Dumitrașcu

Personal trainer

rezervă acum

ArrowWellUp

Locurile sunt limitate!

În contul tău WellUp vei avea acces la programul claselor, tipurile de abonamente și produsele cumpărate din platformă.

Ce mai aștepți? Hai la sală!

TE-AM CONVINS?

Înscrie-te acum la clasele de MetabolicUP

Vezi și alte antrenamente