MetabolicUP

Cu MetabolicUp vei arde calorii și după ce termini antrenamentul. Este un program intens, cu rezultate imediate.

metabolicup

descriere

ArrowWellUp

Accelerarea metabolismului este miza pe care o oferă clasele de MetabolicUP. Vei descoperi în acest tip de antrenament calea către o stare de bine și un nivel de energie constantă. În antrenament nu se lucrează categorii de mușchi în mod izolat, ci mișcările sunt complexe, îmbină mai multe tipuri de exerciții de tip circuit și antrenează alternativ grupele de mușchi.

Primele rezultate ale antrenamentului MetabolicUP se văd chiar după prima ședință. Exercițiile de maxim o oră îți dau un boost de energie pe care o vei păstra toată ziua, în timp ce arzi calorii.

După primele 30 de minute de antrenament, endorfinele se activează, iar după o oră vei simți beneficiile lucrului cu toate grupele de mușchi. Vei avea energie și rezistență pentru tot restul zilei. 

MetabolicUP este creat pentru cei care nu vor să se plictisească la sală, evită rutina și își doresc să obțină rezultate rapide și de lungă durată.

 

BENEFICII

ArrowWellUp

De adaugat beneficii

Fă cunoștință cu trainerii WellUp! 

ArrowWellUp

Au pregătit pentru tine programe de antrenament care te vor ajuta să intri în formă, să te menții sau să devii un fitness addict.

Indiferent de nivelul de antrenament, instructorul îți va monitoriza evoluția și te va îndruma în clasele live.

 Trainerii noștri certificați au sute de ore de experiență în domeniu și te vor ajuta să treci peste barierele pe care ți le-ai pus până acum în atingerea obiectivului tău – să arăți și să te simți bine!

Untitled 3
calin hagiu

CĂLIN HAGIU

Personal trainer

iulia3

Iulia Al Mandhari

Personal trainer

TE-AM CONVINS?

Înscrie-te acum la clasele de MetabolicUP

Vezi și alte antrenamente