ORTOPEDIE ȘI
TRAUMATOLOGIE

ortopedie

descriere

ArrowWellUp

Afecțiunile posturale cauzate de sedentarism, cele genetice sau traumele provocate de practicarea unui sport pot avea efecte grave asupra stării generale de sănătate. 

Identificarea corectă și timpurie a acestora, permite persoanelor active să preîntâmpine boli care necesită intervenții chirurgicale sau un timp de recuperare îndelungat. 

Printr-o consultație oferită de mediul specialist, vei putea identifica sursa problemelor posturale și a eventualelor dureri și vei obține un tratament eficient, care îți va permite continuarea activităților zilnice. 

Pentru persoanele active, care fac sport în mod regulat, afecțiunile posturale, ale coloanei sau ale ligamentelor pot fi neplăceri care le afectează ritmul de viață alert. 

De aceea, specialistul WellUp te va consilia pentru
determinarea afecțiunilor sau confirmarea unui diagnostic
preexistent.

consultația include

ortopedie2
Dr. Birișiu Carol Andrei

DR. BIRIȘIU CAROL ANDREI

ORTOPED

descriere medic

Dr. Birisiu Carol Andrei este medic specialist ortoped și traumatolog în cadrul Spitalului Clinic de Urgență București. 

Consultațiile oferite de dr. Birișiu sunt îndreptate către stabilirea sau confirmarea diagnosticului pentru afecțiuni precum entorse, tendinite, luxații, rupturi ligamentare, fracturi și leziuni ale genunchiului, gleznei, șoldului, umărului sau mâinii. Tratamentele prescrise sunt minim invazive și orientate către o recuperare rapidă a pacientului.

Este afliat al celor mai importante asociații medicale precum ESSKA (European Society for Sports Traumatology, Knee Surgery and Arthroscopy), SOROT (Societatea Română de Ortopedie și
Traumatologie), AO TRAUMA și SRATS (Societatea Română de Artroscopie și Traumatologie Sportivă).

PROGRAMEAZĂ-TE