Politică de retur

Conform legislatiei din Romania (reglementata prin OUG 34/2014) puteti sa returnati produsele cumparate online si livrate prin curier in termen de 14 zile calendaristice de la cumpararea lor.

Rambursarea contravalorii produsului se va face prin cont bancar, clientul fiind obligat sa ne comunice in scris, prin email (contact@wellup.ro), contul bancar (IBAN) in care doreste returnarea banilor si titularul acestuia. 

Restituirea banilor se va efectua in cel mult 30 de zile calendaristice de la semnalarea dorintei de returnare. 

Pentru a putea returna un produs va rugam,  sa aveti in vedere urmatoarele:

  • produsul trebuie sa nu fie deteriorat, 
  • sa nu contina urme de utilizare. 
  • Produsul se returneaza exclusiv in ambalajul in care a fost livrat. 

Daca produsul returnat este deteriorat, are semne clare de utilizare si nu poate fi vandut ca si produs nou, ne rezervam dreptul de a refuza produsul, iar la optiunea clientului, ii vom reexpedia produsul, pe cheltuiala acestuia.

Toate aceste clauze si conditii sunt prevazute in:

 – Ordonanta nr. 34/2014 privind regimul juridic al contractelor la distanta
 – Lege nr. 51 din 21/01/2003 pentru aprobarea Ordonantei Guvernului nr. 34/2014 privind regimul juridic al contractelor la distanta.
 – Prezenta OUG 34/2014 reglementează drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniştii.

Conform legislatiei in vigoare, aveti la dispozitie numarul de telefon  0219551 al Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor. 

Pentru orice detalii privind returnarea produselor va rugam sa ne contactati in scris la adresa de e-mail contact@wellup.ro  sau pe numarul de telefon 0740.536.128;