StraightUP

Te doare spatele și simți că tensiunea musculată îți afectează concentrarea și te împiedică să fii relaxat? Încearcă StraightUp, programul care te va ajuta să reduci durerile și să obții o flexibilitate mai mare

straightup1

descriere

ArrowWellUp

Majoritatea oamenilor cred că o postură bună înseamnă doar să stai cu spatele drept și să tragi umerii înspre înapoi. Dar nu este doar vorba doar despre atât. Cel mai ușor mod prin care îți vei îmbunătăți postura este să îți antrenezi musculatura abdominală și pe cea spatelui, care sunt în legătură directă cu pelvisul și coloana vertebrală.

Unii dintre acești mușchi îți mișcă trunchiul prin flexarea, extinderea sau rotirea coloanei vertebrale. Alții îți stabilizează pelvisul și coloana vertebrală într-o poziție naturală și neutră.

Când oasele și mușchii se află în poziția lor naturală, vor reuși să-și îndeplinească funcția folosind mai puțină energie, ceea ce se traduce, de fapt, prin mai puțină oboseală și te vei simți energizat.

Nu numai că postura reprezintă fundamentul pentru fiecare mișcare pe care o face corpul tău, dar determină și cât de bine se adaptează acesta la stres.

Acest tip de antrenament este recomandat pentru toate persoanele, indiferent de vârstă sau gen. Poate fi un real ajutor pentru persoanele sedentare, care doresc să adopte o atuitudine sportivă și chiar să includă sportul în activitățile frecvente.

beneficii

ArrowWellUp
straightup2

traineri

ArrowWellUp

Au pregătit pentru tine programe de antrenament care te vor ajuta să intri în formă, să te menții sau să devii un fitness addict.

Indiferent de nivelul de antrenament, instructorul îți va monitoriza evoluția și te va îndruma în clasele live.

Trainerii noștri certificați au sute de ore de experiență în domeniu și te vor ajuta să treci peste barierele pe care ți le-ai pus până acum în atingerea obiectivului tău – să arăți și să te simți bine!

Untitled 3
horia costan

HORIA TEODOR COSTAN

Fizioterapeut

rezervă acum

ArrowWellUp

Locurile sunt limitate!

În contul tău WellUp vei avea acces la programul claselor, tipurile de abonamente și produsele cumpărate din platformă.

Ce mai aștepți? Hai la sală!

TE-AM CONVINS?

Înscrie-te acum la clasele de StrightUP

Vezi și alte antrenamente