Termeni și condiții

Inainte de a utiliza aceasta pagina de internet, va rugam sa cititi cu atentie sectiunea Termeni si Conditii. Aceasta sectiune  reglementeaza utilizarea de catre dumneavoastra a paginii si a tuturor materialelor informative din ea. . In cazul in care nu sunteti de acord cu termenii si conditiile prezentate este indicat sa nu utilizati site-ul //www.wellup.ro/

Vanzator – LEVEL UP FITNESS SOLUTION SRL persoana juridica de nationalitate romana, avand sediul social in judetul Braila , Strada. Dorului, Nr. 13A, avand datele de identificare: CUI 41155320 inregistrat la ONRC sub nr. J09/496/2019 , telefon 0740.536.128;

Cumparator – poate fi orice persoana fizica care are varsta peste 16 ani si isi face un Cont in Site si efectueaza o Comanda.

Client – poate fi orice persoana fizica care are varsta peste 16 ani,care obtine acces la continut, prin orice mijloc de comunicare pus la dispozitie pe site.

Utilizator – orice persoana fizica inregistrata pe Site, care, prin finalizarea procesului de creare a Contului, si-a dat acordul cu privire la clauzele specifice site-ului din sectiunea Termeni si Conditii.

Cont – sectiunea din Site formata dintr-o adresa de e-mail si o parola care permite Cumparatorului transmiterea Comenzii si care contine informatii despre Client/Cumparator si istoricul Cumparatorului in Site (Comenzi, facturi fiscale, etc.). Utilizatorul este responsabil si se va asigura ca toate informatiile introduse la crearea Contului sunt corecte, complete si actualizate.

Comanda – un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Vanzator si Cumparator prin care Cumparatorul transmite Vanzatorului, prin intermediul Site-ului intentia sa de a achizitiona Bunuri si Servicii de pe Site.

Contract – reprezinta contractul la distanta incheiat intre Vanzator si Cumparator, fara prezenta fizica simultana a Vanzatorului si a Cumparatorului.

Tranzactie – incasarea sau rambursarea unei sume rezultata din vanzarea unui Bun si/sau Serviciu de catre LEVEL UP FITNESS SOLUTION SRL, Cumparatorului, prin utilizarea serviciilor procesatorului de carduri agreat de catre Vanzator, indiferent de modalitatea de livrare.

Conform Regulamentului 679/2016 “date cu caracter personal“, definite la Art.4 alineatul 1., înseamnă orice informaţii privind o persoană fizică identificată sau identificabilă (“persoana vizată”); o persoană fizică identificabilă este o persoană care poate fi identificată, direct sau indirect, în special prin referire la un element de identificare, cum ar fi un nume, un număr de identificare, date de localizare, un identificator online, sau la unul sau mai multe elemente specifice, proprii identităţii sale fizice, fiziologice, genetice, psihice, economice, culturale sau sociale.

       LEVEL UP FITNESS SOLUTION SRL  colecteaza datele dumneavoastra personale rezultate din utilizarea site-ul //www.wellup.ro/ conform mentiunilor din politica de confidentialitate pe care va invitam sa o cititi cu atentie.

        LEVEL UP FITNESS SOLUTION SRL  are si va folosi dreptul de a:

  • Modifica/sterge temporar sau permanent orice  parte a site-ului sau chiar site-ul in sine fara a anunta in prealabil;
  • Modifica, intrerupe sau sterge orice pomotie, serviciu sau software, fara a anunta in prealabil;
  • Modifica sau intrerupe orice campanie promotionala desfasurata in mediul online.