Yoga

Namaste! Bine ai venit la clasa care te va pune în echilibru cu tine.

yoga

descriere

ArrowWellUp

Yoga este o practică străveche care include exerciții fizice, de respirație și de postură care te vor ajuta să-ți îmbunătățești sănătatea pe toate planurile. 

De mai bine de 5000 de ani această practică străveche a fost adoptată de persoanele care și-au găsit armonia interioară. Într-o lume dinamică și stresantă, Yoga a devenit scutul nostru împotriva factorilor care ne pun în pericol echilibrul emoțional și chiar sănătatea fizică.

PLAN DE
ANTRENAMENT

ArrowWellUp

Acest tip de antrenament poate fi practicat indiferent de nivelul de activitate la care te afli atunci când începi. Frumusețea practicării yoga este că exercițiile pot fi ajustate și poți avansa către toate nivelurile de antrenament. 

Există atât de multe tipuri de exerciții și o multitudine de
variații la fiecare poziție, astfel încât nu te vei putea plictisi niciodată.

BENEFICIILE ANTRENAMENTULUI

ArrowWellUp

Tehnicile de relaxare încorporate în yoga pot reduce atât stresul fizic cât și pe cel emoțional. Acest timp de antrenament are beneficii pe termen lung și te ajută să stabilești o conexiune puternică între minte și corp. 

Probabil unul dintre cele mai mari beneficii ale practicării acestui tip de exerciții este că nu sunt necesare ore în șir de antrenament pentru a vedea și simți rezultate.

yoga 2

Fă cunoștință cu trainerii WellUp! 

ArrowWellUp

Au pregătit pentru tine programe de antrenament care te vor ajuta să intri în formă, să te menții sau să devii un fitness addict.

Indiferent de nivelul de antrenament, instructorul îți va monitoriza evoluția și te va îndruma în clasele live.

 Trainerii noștri certificați au sute de ore de experiență în domeniu și te vor ajuta să treci peste barierele pe care ți le-ai pus până acum în atingerea obiectivului tău – să arăți și să te simți bine!

Untitled 3
horia costan

HORIA TEODOR COSTAN

Fizioterapeut

rezervĂ acum

ArrowWellUp

Locurile sunt limitate!

În contul tău WellUp vei avea acces la programul claselor, tipurile de abonamente și produsele cumpărate din platformă.

Ce mai aștepți? Hai la sală!

TE-AM CONVINS?

Înscrie-te acum la clasele de Yoga

Vezi și alte antrenamente