You Against You

Programul You Against You este unul dinamic, compus din antrenamente funcționale full-body, ce au la bază exerciții ce îți îmbunătățesc mișcările naturale ale corpului.

you min

descriere

ArrowWellUp

Programul You Against You este unul dinamic, compus din antrenamente funcționale full-body, ce au la bază exerciții ce îți îmbunătățesc mișcările naturale ale corpului. Pe parcursul antrenamentului vei exersa:

PLAN DE
ANTRENAMENT

ArrowWellUp

Exercițiile făcute în mod constant sub directa îndrumare a antrenorului te vor ajuta să ai o stare generală de bine, să echilibrezi micile dereglări hormonale și să ai un somn mai liniștit. 

Programul de antrenament se va mula perfect pe stilul tău de viață și pe istoricul tău medical, aducându-ți rezultatele dorite în cel mai scurt și sănătos mod posibil. 

Vei fi motivat și fiecare sesiune va fi o provocare plăcută ce te va duce tot mai aproape
de obiectivul tău.

beneficiile antrenamentului

ArrowWellUp
După primele sesiuni de antrenament vei vedea primele rezultate.
Gym copy min

BONUS

Pe tot parcursul antrenamentelor vei beneficia de un plan alimentar personalizat, realizat pentru atingerea obiectivelor tale.

Fă cunoștință cu trainerii WellUp! 

ArrowWellUp

Au pregătit pentru tine programe de antrenament care te vor ajuta să intri în formă, să te menții sau să devii un fitness addict.

Indiferent de nivelul de antrenament, instructorul îți va monitoriza evoluția și te va îndruma în clasele live.

 Trainerii noștri certificați au sute de ore de experiență în domeniu și te vor ajuta să treci peste barierele pe care ți le-ai pus până acum în atingerea obiectivului tău – să arăți și să te simți bine!

Untitled 3

rezervĂ acum

ArrowWellUp

Locurile sunt limitate!

În contul tău WellUp vei avea acces la programul claselor, tipurile de abonamente și produsele cumpărate din platformă.

Ce mai aștepți? Hai la sală!

Vezi și alte antrenamente